SUMMER SCHOOL 2023
AGOST

ENCARA QUEDEN PLACES LLIURES A L'AGOST!

APUNTA'T JA, NO ET QUEDIS SENSE LLOC!

Enguany, com cada any, l’APIMA CEIP Ses Comes conjuntament amb AAP Formació tornarem a obrir la Summer School al CEIP Ses Comes. Ja portam més de 10 anys organitzant la millor escola d’estiu que puguis imaginar, i per aquesta edició tenim preparades moltes sorpreses! 

Reunió informativa

Dia 10 de juny a les 19:30 al CEIP Ses Comes

Places completes!

Tens dubtes? Demana’ns per WhatsApp!

601 156 411

1. INSCRIPCIONS I PREGUNTES GENERALS

La Summer School, organitzada per l’APIMA del CEIP SES COMES amb la colaboració de l’Acadèmia Porto Cristo, assegura el compliment de la normativa i les condicions necessaries per a la participació dels infants a les activitats de vacances.

La Summer School ha desenvolupat un sistema que permet fer la inscripció de manera telemàtica.

A través d’internet, en la pàgina https://academiaportocristo.com/summer-school/ podràs accedir en l’enllaç: Inscriu-te 

Cal tenir en compte que, després de fer la inscripció s’ha de passar per l’acadèmia per a formalitzar la matrícula amb el pagament i la signatura de les autoritzacions.

Si té algun dubte pot telefonar-nos al 653 389 273 (de dilluns a divendres, 10 a 14.00 i de 15.30 a 19.00) o contactar amb nosaltres a través de WhatsApp al 601 15 64 11

L’atendrà personalment una membre del nostre equip per resoldre aquelles qüestions que vulguis plantejar-nos.

Sí! La reunió informativa es durà a terme el 10 de juny a les 19.30 h al CEIP SES COMES.

Si vostè no pot assistir, o si té algun dubte pot telefonar-nos al 653 389 273 (de dilluns a divendres, 10 a 14.00 i de 15.30 a 19.00) o contactar amb nosaltres a través de whatsapp al 601 156 411.

Per descomptat! A la nostra web pot trobar tota la informació sobre els preus i on li especifiquem els descomptes que tenim: per a germans, per a socis de l’APIMA (de Mitjà de Mar o de Ses Comes) i per a aquells que tinguin la targeta de família nombrosa en vigor. 

Descomptes en cap cas, acumulables.

No. Els nins i nines harán de matricular-se el mes sencer o per quinzenes correlatives. En aquest darrer cas,  es podrà triar de l’1 al 15 o del 16 al 31.

2. DOCUMENTACIÓ A LLIURAR

La documentació comuna a entregar per a tots és la següent:

– Fotocopia targeta sanitària

– Fotocòpia del DNI (dues cares)

– Fotografia del participant

A més, en el moment de la inscripció han de facilitar:

– L’autorització per a prendre medicació, en cas que durant les colònies necessiti que l’equip educatiu administri medicació al nen o nena o jove, caldrà omplir aquesta fulla i portar en un necesser la medicació el primer dia de colònies. És important que aquesta autorització estigui signada.

– L’autorització de recollida, si no és el pare, mare o tutor del participant qui recull al participant, cal lliurar aquesta autorització signada.

Com us informàvem, l’acadèmia ha desenvolupat un sistema que permet fer la inscripció de manera telemàtica.

A través d’aquesta mateixa inscripció es pot facilitar tota la documentació sol·licitada, però recordem que la matrícula no es farà efectiva sense passar per l’oficina a fer el pagament i a signar la documentació.

3. COMUNICACIÓ I FAMÍLIA

Hi haurà un grup de WhatsApp unidireccional on rebrà notes informatives i fotografies de les activitats realitzades pel grup on el seu fill/a està inscrit.

En cas d’haver de comunicar alguna qüestió important, el director/a de la Summer o algun dels monitors, es posarà en contacte amb la família a través del telèfon que ens heu facilitat en la fitxa d’inscripció.

4. ORGANITZACIÓ D'ACTIVITATS

Els grups de la Summer es divideixen majoritàriament per edats i en alguns casos es pot fer una excepció segons el criteri dels monitors per a garantir un bon funcionament del grup.