CURSOS DESTACATS
AAP - form
MÉS DE 15 ANYS FORMANT

Acadèmia Manacor i Acadèmia Porto Cristo , han evolucionat la seva formació Online a una nova metodologia denominada ONROOM, que possibilita assistir a classe des de la teva casa o des de qualsevol altre lloc amb connexió a internet. Ja no és necessari desplaçar-se a un centre de formació amb aules físiques per poder assistir a classe. Amb la formació ONROOM, estàs a casa, estàs en classe.

A través d’un sistema de videoconferències, amb l’ús de presentacions i pissarres digitals, els alumnes assisteixen des de les seves cases a classes grupals impartides pels professors, on poden veure i interactuar amb cada professor i preguntar-li en directe qualsevol dubte sobre els temes que s’estan impartint. A més, la classe queda gravada, per la qual cosa l’alumne pot tornar-la a veure, o bé, veure-la per primera vegada més tard si per alguna circumstància no ha pogut veure-la en directe.

Amb aquest sistema de formació evitem els desplaçaments que innecessàriament es fan per assistir a classes presencials, alguna cosa que no solament repercuteix en la comoditat i flexibilitat a l’hora de realitzar el curs triat, sinó que redueix considerablement els costos, la qual cosa finalment deriva en uns preus més reduïts i assequibles per a l’alumne.

La formació ONROOM permet acostar la formació de qualitat a persones que, pel seu lloc de residència o per les seves circumstàncies especials d’ocupació o unes altres, tenen difícil l’accés a aquest tipus de programes. Estem socialitzant la formació superior, fent-la més accessible.

L’alumne accedeix a la formació ONROOM a través de Campus , una plataforma que trasllada els beneficis del sistema de formació presencial a la formació online, amb un entorn d’aprenentatge actiu, proper i participatiu. En ella els professors planifiquen el curs acadèmic i imparteixen les seves classes a l’hora programada amb l’assistència online dels alumnes des dels seus ordinadors o des de qualsevol dispositiu mòbil.

EMPRESES
CONTACTE

Nom/Nombre*

Mail*

Telèfon/Teléfono*

Curs/Curso

Què necessita?/¿Que necesita?